Treinrampen, paleizen & huiswerk - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Thy Nguyen - WaarBenJij.nu Treinrampen, paleizen & huiswerk - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Thy Nguyen - WaarBenJij.nu

Treinrampen, paleizen & huiswerk

Door: thynie

Blijf op de hoogte en volg Thy

26 Mei 2011 | Frankrijk, Parijs

Lieve Anne en Stephie..
Het is een wonder..
Ik spreek gewoon Frans! :|
Gewoon als in, ik kan iets bestellen en mensen snappen me! :| WOW

Hihihihi.
Ik kreeg al meerdere berichten van Waarbenjij.nu of ik nog wel leefde enz. Dus ik stel ze meteen ff gerust terwijl ik eindelijk weer ECHT aan t reizen ben.

Tis bijna 11u 's avonds, mn arme voetjes zijn dood moe en eigenlijk wil ik toch weer verder rondhuppelen door de stad! :p

Gisteren vooral 's avonds erg veel rondgelopen (3 uur non stop :|), daardoor wel de Eiffeltoren in t donker kunnen aanschouwen. Zelfs ik, de Eiffeltorencynicus, was toch heel even wel onder indruk van al die lichtjes en de sfeer dat daardoor gecreeërd wordt.

Vandaag naar Versailles geweest. Wat een nachtmerrie de reis daarheen! :| Gewoon 1x de trein misgelopen en daarna nog een halte te vroeg uitgestapt! :P #fail tot de macht 10. Wel erg mooi allemaal daar, maar de kamers van Marie Antoinnette zaten goed verstopt ergens achterin de tuin, dus wederom veel gelopen. Dus Thynie is moe, maar ze moet nog huiswerk maken, dus dat gaat ze zo maar eens doen denk ik.. :(

Nog 2 volle daagjes in Parijs en zondag alweer terug in t hectische leventje dat men student-zijn noemt. Onderzoeksverslag, powerpointpresentatie en 2 tentamens. En dat allemaal in de eerste 2 weken van juni :s. Ik dacht dat studenten juist een heel sociaal leven hadden? :(

okee ik hou op met zeuren. Hoe is t in les Pays-bas? Mooi weer? Wij op zich ook nog wel redelijk (gelukkig! :|)

Zo. Dat was weer een lekker onnuttig verhaal. Hopelijk heb ik zo weer 10 minuutjes van jullie leven kunnen inpikken <3 Love Love. xx

Thy

Ik reis veel.. Erg veel.. Als je tenminste mijn treinreizen mee telt? Ik praat ook erg veel.. Erg veel over niks. Sorry, maar ik dwong je niet om het te lezen.. Then Don't Read It.. That Simple.. Maar soms ben ik wel grappig.. Al is dat uiteraard uiterst subjectief. En helaas delen niet al te veel mensen mijn mening. Do you?

Actief sinds 21 Aug. 2010